Deep Healing Qi Gong

Ontwikkeld door de Amerikaanse Taoïstische meester Michael Winn

Heling op een diep niveau

Alle Qi Gong is helend voor lichaam en geest, maar deze vorm is helend op een heel diep, fundamenteel niveau.

We gaan in deze workshop ons hele ‘Oude Zelf’ loslaten en een ‘Nieuw Zelf’ vanuit de Zon en de Aarde opnemen. We werken onder andere met de kwaliteiten van de 5 elementen en met de vloeiende bewegingen uit de Qi Gong. En we werken altijd met een zachte aandacht en focus naar binnen.

In combinatie met de innerlijke alchemie van de Healing Tao boor je een enorm potentieel in jezelf aan. Met deze krachtige technieken laten we alles wat overbodig is los en we gaan lichaam en geest op allerlei mogelijke manieren vernieuwen en energetisch opladen. Voor mij is het de meest subtiele en tegelijk meest krachtige Qi Gong vorm die ik ken en ik meen het oprecht als ik zeg dat ik dit iedereen gun. Het enige wat je nodig hebt is toewijding aan jezelf.

Er is geen betere heling dan zelfheling

Ook als je volkomen gezond bent is dit een geweldige vorm. Het zal je energie kanalen openen, waardoor je (nog meer) in staat bent om de energieën in je lichaam, tijdens Qi Gong beoefening of meditatie, te ervaren en te intensiveren. Daarmee houd je je hele fysieke en energetische lichaam gezond en vitaal.

Je ‘voelbewustzijn’, het vermogen tot subtiel gewaarzijn van je lichaam en je energieveld, zal enorm toenemen en hiermee kun je toegang krijgen tot onbewuste, autonome processen in je lichaam. En het zijn juist díe processen die verantwoordelijk zijn voor het zelfgenezende vermogen van je lichaam.

deep healing

Weet dat je lichaam zichzelf elke seconde vernieuwt. Alle cellen in je lichaam vernieuwen zich, de een sneller dan de ander en de meningen over de termijnen lopen uiteen, maar na een aantal jaren heeft je hele lichaam zich vernieuwd. Waarom zouden we dan al onze gebreken steeds opnieuw in die nieuwe cellen programmeren?

Imuunsysteem versterken

Deep Healing Qi Gong versterkt je immuunsysteem en zorgt ervoor dat je de helende krachten van je lichaam optimaal kunt gebruiken. En het is geen ingewikkelde vorm, de bewegingen zijn heel toegankelijk en makkelijk te leren. We doen de hele serie in principe staand, maar je kunt hem ook heel goed zittend, of zelfs, in gedachten, liggend doen. Dus ook (en juist) als je ziek bent, kun je deze vorm beoefenen.

10 minuten tijd voor jezelf!
Als je geen tijd of geen energie hebt voor de hele vorm, dan kun je ook delen ervan gebruiken. Zelfs 10 of 15 minuten geeft je al een enorme energie-impuls!

Het belangrijkste deel van de hele vorm is ‘je ‘Oude Zelf’ volledig loslaten in de zon en de aarde en een ‘Nieuw, gezond Zelf’ vanuit de zon en de aarde in je lichaam laten stromen. Zelfs als je alleen dit gedeelte zou doen, zul je versteld staan van de resultaten.

Een verkorte versie van dit deel kun je bekijken op YouTube

Praktische informatie

Binnenkort nieuwe datum
van 10.30 - 16.30 uur
Adres: Kerklaan 7, 3121 KC Schiedam
Routebeschrijving

Kosten: € 65,-- (incl. koffie/thee en lesmateriaal, exclusief lunch)

Ik meld me aan

Betaling en annuleringsvoorwaarden

Deep Healing Qi Gong