Innerlijke rust en diepe ontspanning

door de harmoniserende klanken van de klankschalen

Klankschalensessies

Een klankschalensessie geeft diepe innerlijke rust en werkt zelfs helend.

Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water en de trillingen van de klankschalen beroeren op zachte wijze die 'binnenwereld' en herstellen zo ons innerlijk evenwicht.

Een heerlijke manier om te ontspannen en contact te maken met de stilte in jezelf!

Dus laat lichaam en geest helemaal tot rust komen en geef je over aan een innerlijke reis op de harmonieuze klanken van de klankschalen! Ik geef regelmatig klankschalenverwenavonden of -dagen (in groepsverband). Kijk op de Agenda voor data. Daarnaast is het ook mogelijk om een individuele klank sessie te ontvangen in mijn praktijkruimte.

Innerlijke blokkades lostrillen

Ieder orgaan, ieder weefsel heeft een eigen trilling. Bij ziekte of (emotionele) blokkades is er sprake van een verstoring in die natuurlijke, oorspronkelijke, trilling. De subtiele klanken van de klankschalen kunnen die  innerlijke blokkades lostrillen en organen ontgiften. Zo wordt je hele systeem weer in balans gebracht. Bovendien is het een heerlijk, ontspannende ervaring en een waar cadeau aan jezelf! 

Klankschaal

Workshop op maat:

Het is ook mogelijk om  een klankschalenworkshop te  organiseren voor een besloten groep. In mijn eigen zaal, of op een andere locatie.

Suggesties:

  • een vrienden-/vriendinnendag of -avond
  • voor organisaties (bijvoorbeeld een afdelings- of bedrijfsuitje of een gezonde onderbreking tijdens een managementdag)

Heb je een wens/idee, neem vrijblijvend contact met me op om samen naar de invulling te kijken. Spreekt mijn voorstel je aan, dan krijg je van mij een offerte en een plan op maat.

Voor ideeën en thema’s zie mijn Agenda. Daar vind je ook andere workshops.

klankschalen buddha.jpg