De Vitale Lijn

De lijn van de ziel

We nodigen onszelf in deze workshop uit om ‘in het midden’ te komen en contact te maken met de ‘Lijn van de Ziel’, de lijn van de levensenergie. In deze workshop leer je om de 3 verschillende energiecentra (tantiens), hoofd, hart en buik, te voelen, tot rust te brengen en te luisteren naar wat er is. En………. iedere keer opnieuw, weer terug te keren naar het midden. 

We besteden veel aandacht aan het aarden en het opbouwen van de energie in je onderste tantien.  Verder gaan we werken aan het vrijmaken van de wervelkolom, omdat die een belangrijke rol speelt in de doorstroming van de energie.

We werken zowel met fysieke, als met energetische oefeningen en we maken ook gebruik van onze verbeelding (onze gedachtekracht, de mentale energie). Uiteraard komen alle tantiens in de oefeningen aan bod. Het gaat immers om de juiste balans tussen de 3 tantiens.

Oftewel:

Kun je je handelen (onderste tantien) in overeenstemming brengen met je gevoel (middelste tantien) en met je denken (bovenste tantien)? Kun je rusten in het bekken, je hart openen en je hoofd ‘leeg’ maken?

In de eindmeditatie gaan we nog een stap verder.  Dan maken we  contact met de zetel van de ziel en die verbinden we met hemel en aarde. Als je contact kunt maken met die diepere dimensie, dan gaat het ‘stromen’, dan kom je in balans en dan zul je merken dat  het leven ‘vanzelf gaat’.  Dan ben je in harmonie met jezelf en de wereld om je heen en dat geeft enorm veel energie!

Klik hier voor een artikel over de Lijn van je Ziel

 

Praktische informatie

Zondag 24 maart

van 13.30 - 17.00 uur
Adres: Hendrik Casimirstraat 151, 3136 BD Vlaardingen
Routebeschrijving

Kosten: € 47,50

Betaling en annuleringsvoorwaarden

Ik meld me aan
De Vitale Lijn