Home

 

Mijn inspiratie

 

Qi Gong& Tai Chi Tao

     Voor wie

  Resultaten

  Lessen

  Foto's

 

Workshops

 

Cranio-Sacraal therapie

 Cranio-Sacraal

 systeem

 De behandeling

 

Over mijzelf

 

Contact & adressen

 

Links

 

 

 

 

 

I

N

N

E

R

L

IJ

K

E

 

G

L

I

M

L

A

C

H

 

       

Qi Gong en Tai Chi Tao voor iedereen!

 

Zowel de Qi Gong als de Tai Chi Tao is door de 'zachte' manier van bewegen voor iedereen toegankelijk: jong en oud, man of vrouw, ziek of gezond. Kortom iedereen die op een bewuste manier met zijn/haar lijf om wil gaan en behoefte heeft aan ontspanning. Ook voor ouderen bieden deze bewegingsvormen de mogelijkheid om op een ontspannen manier in beweging te blijven.

 

De oefeningen zijn eenvoudig en worden in een rustig tempo opgebouwd. Verder is er in mijn lessen voldoende tijd en aandacht voor persoonlijke begeleiding. Het is eigenlijk een cadeautje aan jezelf! Je doet de oefeningen dus in je eigen tempo en op jouw manier. En je houdt daarbij je eigen grenzen in de gaten.

 

Zowel Qi Gong als Tai Chi Tao kan bij tal van lichamelijke of geestelijke klachten verlichting geven, bijvoorbeeld als je last hebt van slapeloosheid, of spanningsklachten, zoals hoofdpijn en nek- en schouderklachten.

Kijk in het overzicht van de lessen, of de Qi Gong & Tai Chi Tao pagina, welke les het best bij je past.

Maar ook als je goed in je vel zit en je helemaal gezond bent, is deze Chinese bewegingsleer een aanrader. Bewust bezig zijn met ontspanning en je energiehuishouding werkt beslist preventief. Zo kun je ook gezond blijven!

  

                 

 

     'Vitaliteit door zachte kracht'