Home

 

Mijn inspiratie

 

Qi Gong & Tai Chi Tao

  Voor wie

  Resultaten

  Lessen

  Foto's

 

Workshops

 

Cranio-Sacraal therapie

 Cranio-Sacraal

 systeem

 De behandeling

 

Over mijzelf

 

Contact & adressen

 

Links

 

 

 

 

  

 

 

 

 

I

N

N

E

R

L

IJ

K

E

 

G

L

I

M

L

A

C

H

 

Over mijzelf

Mijn naam is Ingrid van Breemen en ik ben de afgelopen 15 jaar intensief bezig geweest met mín eigen ontwikkeling. Ik heb verschillende workshops en cursussen gevolgd, waaronder meditatiecursussen, Reiki, The Work (van Byron Katie), (emotioneel) lichaamswerk, Imaginatie en Quantum Touch. Verder volgde ik een ZijnsgeoriŽnteerde bewustzijnstraining en beoefende ik jarenlang (Iyengar) yoga.

In de Qi Gong opleiding (en aanvullende cursussen en workshops) en de opleiding tot Cranio-Sacraaltherapeut viel alles uiteindelijk op z'n plaats. Dat resulteerde in een totale ommekeer in

mijn beroepsleven. Na 17 jaar als P&O manager en 3 jaar als zelfstandig adviseur gewerkt te hebben, heb ik voor een heel andere benadering gekozen. Eťn die gericht is op de totale mens, in al zijn facetten. Ontspanning, balans en innerlijke groei zijn hierin sleutelbegrippen. Zowel in de Qi Gong lessen, als in de Cranio-Sacraaltherapie komen deze begrippen volledig tot hun recht. Ik geef nu sinds september 2003 met heel veel plezier en enthousiasme wekelijkse Qi Gong & Tai Chi Tao lessen en in maart '06 ben ik gestart met mijn praktijk voor Cranio-Sacraaltherapie in fysiotherapiepraktijk Schiedam Noord.

 

 

 'Vitaliteit door zachte kracht'